Shopping av Bugaboo Bee barnvagn online

Bugaboo bee är ett av de främsta namnen på barnvagnsmarknaden idag. När jag först blev gravid, trodde jag att jag definitivt skulle vilja äga en, men då jag såg prislappen. Vi försökte spara pengar eftersom vi hade precis köpt vårt första hem, så att köpa en så dyr var uteslutet. En av mina goda vänner från college fått barn och hennes morföräldrar köpte henne Cameleon. Det är mycket modern stil och finns i en massa varma färger som rött, svart, rosa, grön, blå, brun och orange. Det ser ut som den typ av Bugaboo Bee barnvagn som en stadsflicka skulle använda, inte någon som mig som bor i förorterna. På den mycket populära barnvagnssajten kopbarnvagn.se​ hittar du barnvagnar i alla tänkbara modeller för alla plånböcker så jag rekommenderar varmt att du gör dem ett besök.

Idag finns det en hel uppsjö av tillbehör till barnvagnarna

Men om pengar inte är ett hinder, så ska du definitivt köpa en Bugaboo. Utöver det att den har ett coolt namn, kommer du också att få massor av beröm för det. Den har massor av snygga tillbehör som säljs separat. Du kommer definitivt vill få regnskydd för våren och insekts nät för sommaren. Det finns också ett paraply som fästs på sidan baren. Företaget gör också en sovande påse typ för interiören som sveper barnet i värmen. Bugaboo Bee gör otroligt välgjorda och bra barnvagnar och jag hoppas kunna köpa en till mitt nästa barn. 

Många kändisar skaffar dem för sina barn vilket gör att jag vill ha ett mer och mer. De gör Frog, Bee och Cameleon, men min favorit​​modell är Frog. Det är bara så trendiga och höft. Jag älskar att den har en korgvagga som barnet rider i. På detta sätt, om hon somnar medan du är ute och går, kan hon bara fortsätta sin tupplur när du kommer tillbaka till ditt hus. Verkar som en bra uppfinning för mig!